Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÄRKLIGA HÄNDELSER

lilian, det var längesen

ditt svarta hår svepte mig av cykeln

och de klarblå du fått av Gud

blev havslanternors ljus

lilian, åren bara går

men har du kvar dina hallonläppar?

silhuetten mot rappningen

ett gammalt slitet hus

 

och samma sak

rara små repriser

nya stjärnor på samma scen

och sommar varje dag

lilan, det var tuffa år

och smäll på smäll

det var kaos och kriser

sen kom märkliga händelser

utav ett annat slag

 

 

LARZ GUSTAFSSON 18/7 2018




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 235 gånger
Publicerad 2018-07-18 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP