Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

VÅRVIK - ÄNNU ETT ÅTERBESÖK

poeter hör hemma

på platser som den här

där havsbrisen fläktar

med allt det innebär

av drömmar om kärlek

som aldrig gick i lås

av njutning i värmen

den svalka som kan fås

en väl använd onsdag

i detta nådens år

med läkande havssalt

i näsa och i sår

här kunde jag sova

i natt om sängplats fanns

jag pröjsar ett pris för

att ge mitt liv en chans

 

 

LARZ GUSTAFSSON  18/7 2018

 

 




Bunden vers (Rim) av Larz Gustafsson VIP
Läst 248 gånger
Publicerad 2018-07-18 18:48



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Skönt med fläkt på rim, låter så gött
2018-07-18

    ej medlem längre
Skönt avstressande vid havet där vinden svalkar.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Larz Gustafsson
Larz Gustafsson VIP