Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skyarna blinkar, svalkar och kommer nära

det är förunderligt

hur det hällande regnet tycks föra oss samman

direkt när jag går mot kyrkogården

 

en svalkande hälsning från de mina

 

i det kraftiga regnet syns inte våra tårar

svalkas våra ögon

baddas våra kinder

 

jag vet att du är med oss

tittar på när vi väljer din plats

 

att vila på

 

 © Birgitta Wäppling, 18 juli 2018

 

 




Fri vers (Fri form) av © Birgitta Wäppling VIP
Läst 360 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-18 18:50



Bookmark and Share


  Göran P Rödholm
Ja, hällande regn och hällande sol. En så fin ton i denna.
2018-07-28

  aol
Vackert och berörande skaldat.
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

© Birgitta Wäppling VIP