Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Spratt till


Framtiden nu blank

Det spratt till, en gräshoppa

Sommaren sken upp




Bunden vers (Haiku) av mihkel VIP
Läst 150 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-18 20:40



Bookmark and Share


  Stay Golden
Quickone ^^
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

mihkel
mihkel VIP