Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
"Lyckobrådska uti förorten"


Skitkul?




Det låg en färsk bajskorv
På trottoaren

Och vilade upp sig


Vi kunde ha trampat på
Den

Men någon annan hann
Före

Med ett långt glidspår

Grattis till vinsten

Shit happens!

* * *

Det kan bli så
ibland

När man vill hinna
med en smockfylld
buss till siste man


Men glad ändå att
man
hunnit glida med


Då lite skit under
dojan inte märks

Så mycket en het
lönefredagskväll?

Då alla ska ut och
Festa. -samtidigt




Fri vers av Sefarge VIP
Läst 312 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-18 21:08



Bookmark and Share


  Fulbergarn
blä
2018-07-18
  > Nästa text
< Föregående

Sefarge VIP