Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Dagsform

Från början var det inte så stort
Hålet där livet rann ut

Nu är det tejpat å lagat

Men fortfarande finns dagar
med kraftigt läckage




Fri vers av Ellåtta
Läst 203 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-07-18 21:57



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ellåtta
Ellåtta