Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

HUR?

inte ens dessa bortkastade ord

desa tomrums

                                          dammråttor

ryms

i denna punkt   .

hur kan då mitt mycket mindre inre

 

rymma rymden

 

där ekot

av DITT namn

 

                         DITT DITT

                           

                                                                     DÅNAR

SOM MALMTÅGSDÅN          

 

 

 




Fri vers av S-E Forslin/same
Läst 160 gånger
Publicerad 2018-07-19 00:45



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

S-E Forslin/same
S-E Forslin/same