Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
kaos i hjärnan


Under hökens vingar kom

Under hökens vingar kom!

Vilken färg?

Blå, kanske röd, ett indicium till grön,
skrattande ögon vakar
Jag fumlar, snubblar fram, kanske bak,
och knottrig luft tar tag
Huden kryllar av panik,
är jag paranoid?

Tungan letar sig bort från kroppen,
rymmer!
Och hysterin danar upp, upp, upp,
staplas på tomma glas och slitna händer
Jag gråter på vägen till toppen




Fri vers (Fri form) av ebbab
Läst 198 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 09:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ebbab