Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Egna ben vacklar

Förbjud mig
Jag gör det

Hindra mig
Jag måste

Håll fast mig
Jag klöser mig fri


Låter du mig flyga
Blir jag vilsen

Låter du mig segla
Finner jag ingen hamn

Håll mig kvar
Bara håll mig




Fri vers av annapoem
Läst 204 gånger och applåderad av 16 personer
Publicerad 2018-07-19 09:38



Bookmark and Share


  Stisse
Så storartat diktat. Vacklandet är vår lott men inom oss finns en hamn bortom larmet.
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

annapoem
annapoem