Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hatkärlek?

En dans; en vals med ambivalenta steg.
Ett steg fram och två tillbaks.
Höger, vänster...
Allt snurrar fortare och fortare.
Vart ska jag? Vart är jag på väg?
Vem är jag utan dig?
Hatar jag dig, så pass att jag älskar dig?
Älskar jag dig, så pass att jag hatar dig?
Två känsloyttringar så pass nära varandra att dom krockar och smetas ihop.
Till en enda röra
Men den skall föra mig i min vals
Min vals med ambivalenta steg.
En sak vet jag; att oavsett hur man än vrider på det.
Oavsett hur det börjar.
hat - kärlek
Kärlek - hat
Så finns är det kärlek
Och kärleken till dig bär jag alltid med mig...
Det vet du.




Fri vers av EmilyTheStrange
Läst 126 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 10:08



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

EmilyTheStrange
EmilyTheStrange