Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Blåbär

Plockar blåbär en ljummen julikväll
Trädkronor talar susande till mig
De säger att de saknar oss
Varför är ni så få numera
ni enträgna med böjda ryggar
och blå fingrar?

Plockar blåbär i julikväll
Sommar i koncentrat
Utan aspartam och emulgeringsmedel




Fri vers av Mamma Mia
Läst 132 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-19 10:55



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
vi har en kille jhär påboendet som säger ordet bblåbär bom och om igen då han kommer gående i korridoren utanför matsaslen.
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Numera är det många som inte anser sig ha tid att ta tillvara på skogens läckerheter, lättare att köpa i affären!
2018-07-19

  Cikoria Blå VIP
Jag har varit nära att
skriva ett stort anslag
och sätta upp på anslagstavlan
i affären:

BLÅBÄREN ÄR MOGNA.
GRATIS.
UT OCH PLOCKA.
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia