Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

glädjen klokuggla :)



jag är lycklig att veta du finns
tanken faller
som ett stilla sommarregn

daggdroppetår
i daggkåpans hägn




Fri vers av morgonstjärna VIP
Läst 278 gånger
Publicerad 2018-07-19 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
:) få ord säger mycket
2023-01-20
  > Nästa text
< Föregående

morgonstjärna
morgonstjärna VIP