Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Skorpioner

Hur kan jag tro dig?
Du menar inte vad du säger
Jag vet att du ljuger
för skorpionerna har gömt sig
under din tunga
Deras gaddar visar sig snart
Du ljuger
för ingen
ingen
kan älska mig
om de ser ner i mitt djup

Längtan som en
förbjuden sprängladdning
tickar inuti mig




Fri vers av Mamma Mia
Läst 108 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 12:12



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
jag gillar dig i varje fall, mamma mia. snudd påkärlek. du är fin-
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Mamma Mia