Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Sverige är Landet på fiske krok som inleddes i ett practical joke kring om val fråga.


Sverige på en fiske krok som inleddes i ett practical joke.

 

 

Utländska tidningar skriver att  Sverige är under Civilolydnad från Cirkelpoolen till Östersjön. att  ett dussin helikopter är undan bäddade bereda för egna syfte evakuering av regering,  medan stats minister ger sig som en dum till gräsrötterna  i vitt skjorta på katastrof ort som gasas precis som gissla till Auschwitz  lurades in i dusch.  Detsamma är ankomsten av migranter och invandrare här i 50 år av skurk politik.

Jag takar Gud för varje andetag en buddist meditation lärde meditera i en minut eller flera.

Det går ut på andas in och sedan ut fråga Hjärna Apan  vad önska du : en banan svara apa , och så vidare försätta andas(meditera) önska sig och belöna  sig,

man uppnår en filosofisk nivå och  bort spolad ångest till och med solen gömer sig och skäms över sitt beteende:att titta på oss som myggor, till nudister.

 

Jag fortfarandet tänker på den sanna  fantastiska riks poetissa  Kristina Lugn  som gör poesi av alt hon talar om.

”Försvinn jag röker  Ni alla ska dö” så talade en kapten på svenska litteraturens akademiska Titanic kryssning fartig!

https://www.facebook.com/brainum.ru/videos/2210917182470194/UzpfSTEwMDAwMDA4MzEyMzM2ODoyMDQxNzgxMjMyNTAxMjk0/




Övriga genrer (Kåseri) av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 248 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-19 12:20



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP