Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Trosviss!

Ibland i det väna ljuset

som kommer av mina

studier av Bibeln 

outsägliga frid,

en del blir

mördare eller

kriminella,

en del blir

läkare eller

predikanter

vad blev det

av mig

egentligen!

 

 




Fri vers (Fri form) av Niliboy
Läst 363 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 12:33



Bookmark and Share


  Bibbi VIP
Skriver under på Senta.
2019-02-15

  ecel
En poet
2018-08-15

    Elisabeth Nilsson VIP
Håller med Marita!
2018-07-20

    ej medlem längre
Vi har alla våra särskilda uppgifter i livet liksom lemmar på kroppen. Alla har en funktion att fylla.
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
En bra medmänniska med ett stort och varmt hjärta!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Niliboy
Niliboy