Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Apropå att skriva kåseri och samtidigt förvandlas till en ny Linda Skugge.


Kåseritokeri

 

Ovädret vägrar visa sig

så jag fortsätter skriva

poesins kraft är stor

större än någon tror

och jag förvandlas snart

till Linda Skugge




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 264 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-19 13:05



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En intressant text som tycks meddela att det finns en kvinnlig Leif G W Perssonsekt i landet, men här med en subtil magi. Poesins kraft förvandlar till Linda Skugge. Nu är jag lite osäker på vem Linda Skugge är, men jag tänker blondin, blondin. Mina elever sa ofta när jag frågade vad ordet blondin betyder: Dum i huvudet: alltså inte ljushårig som jag hade tänkt skulle vara det rätta svaret.

Det här är en mycket fyndig text. En text som slår hårt i min läsning.
2018-07-21

  Annie b'larsson VIP
Jag vill inte ha nåt oväder. Sommar hela sommaren!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP