Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sanningssökaren

Jag går genom eld och vatten
söker efter sanningen
sanningen som inte finns
sanningen som slocknade
med den sista eldslågan
Vad blev kvar?
en vilsen själ
en vilsen själ med brustet hjärta
Men hoppet finns kvar
jag når fram till sist
min väg till sanningen
går genom eld och vatten




Fri vers (Fri form) av Kungskobran VIP
Läst 190 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 13:06



Bookmark and Share


  Fulbergarn
en refräng på detta så vips en sångtext

ett hopp som inte sviker
då sanningens sig viker
2018-07-19

  SatansSon
hoppet är det största som finns. det går aldrig under.
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
En berörande text som förmedlar både skörhet och styrka!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Kungskobran
Kungskobran VIP