Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nyfiken i en strut

 

Ute på spaning

detta är en varning

tittar fram

bland allt damm

försöker lista ut

nyfiken i en strut

det är som det är

tyvärr

Så passa dig !




Fri vers av StinaJ VIP
Läst 265 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-19 13:07



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Japp, Facebook i ett nötskal
2018-07-26

  Fulbergarn
Bäst att smyga i väg...
2018-07-19

  Annie b'larsson VIP
Spännande!
2018-07-19

  Marita Ohlquist VIP
Oops!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

StinaJ
StinaJ VIP