Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ändå bara vara...

Ingen skönhet jag alls är
för det finns många skönare här
så jag bryr mig ej
men ju värre för dig
som lär få stå mitt framför mig: Där!




Bunden vers (Limerick) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 13:12



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt