Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Stormande framfusiga turister...


Kundvagnen

Återigen kvaddades sommaren, mindre
av värmeböljan, mer av turism, Dantes
Inferno. De kommer från sidan, bakom.
framifrån, knuffas vid bankomaten går
med bar svettig överkropp i livsmedels
butiker. Bökar och stångar sig fram kör
sina svindyra bilar i våldsam fart, ser ej
barn cyklister, rollatorer och äldre, byn
har 3 500 innevånare som runt mitten
av juli blir fler än 300 000 själar.

Det brinner eldar i våra skogar, det är
en eld i själarna som får stå ut med de
besökande. Pengar är inte allt!




Övriga genrer (Pastisch/Hommage) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 13:17



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje