Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Solfläckar

Känslominnet
Snärjer
Snöper
Bleker solfläckarna
i
ditt ansikte
Nödvändighetens nollpunkt gör
sig påmind

Börja åter
igen
och
igen-och-igen...




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 209 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 14:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP