Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Bipackssedel (Newtons III)

Norrsken är
hallucinogent
en bipackssedel
till verklighet
precis som
hopp och tvek
tro och svek
sena nätter övergår i morgonen efter
att något kan kännas som allt
tills det inte känns alls
så försöker mina ögon
sortera delusion
och vad jag ser
desto mer jag vet
desto mindre vet jag att jag vet
desto mer som sker
så blir kompartmentaliseringarna mer en helhet
eller är det vad de kallar
personlighet?
att varje del växer du genom vad du ser
Dualitetens bipackssedel
att oavsett vad du sett och gjort
hoppats på och trott
vad som var sant och delusion
så växer din nya verklighet där din gamla dog
så försök acceptera din misstro
för oavsett vad så är den del av
den aska som får bli din bästa jord
där dina nya tankar kommer gro




Övriga genrer av ingenallsegentligen
Läst 231 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 14:46



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ingenallsegentligen
ingenallsegentligen