Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När man söker och finner Vad!

Det att hitta något, när man söker, Behöver kanske inte vara en Wow-känsla!
Att det som man vill finna ger en det!
Kanske bara att konstatera att du har funnit!
Var det det du sökte?
Fine!
Var det något som du inte sökte, men fann ändå?
Fine!
Vad du finner...
Är upp till dig, och kanske din livsväg!?
Som två separata ting, men som ändå hör till ett liv !
Ditt liv!
Det är hur du tar det, och hur du har det!
Kombinationen.
Kanske hur du accepterar, eller väljer att förändra!?
Dessa två attitydproportioner, tror jag kan samexistera!





Bunden vers av Mim
Läst 132 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-19 17:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim