Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det som är av ondo!

Vad som är av ondo.
En manet!
Den är kanske en brännmanet?
Den är kanske bara äcklig!
Därför av Ondo!

Vad som helst kan vara av ondo, om man bestämmer sig för det!
Kanske är rädd för det?
Jag kanske skriver om helt uppenbara saker, men uppenbara saker kan lätt bli glömda. Därför påminner jag er!
Om vad jag upptäckt så Klart!

Och om man skulle tillfoga en anledning till att bestämma vad som är av ondo, bekräftar det bara att saken eller vad det nu månde vara, är av ondo!
Tycker vissa!
De som håller med!




Bunden vers av Mim
Läst 137 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-19 17:19



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim