Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

”Undo” är av ondo

”undo”
är av ondo

när man skriver
kan man frisera
editera, redigera

när man pratar
eller spelar jazz
är det bara
att gilla läget

man får lov
att stå för vad man gjort,
spelat eller sagt
och gå vidare

nu försöker jag
skriva denna dikt
utan att ”undo” nånting

bara låta det
flyta på –
varken ändra,
lägga till eller dra ifrån

och jag lyckades
nu lägger jag upp den
jag slutar
innan jag börjar
”undo” nånting...




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 299 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 18:06



Bookmark and Share


  Viksten
Finurlig text
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP