Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Där mina steg inte kan gå

 

Visa mig vägen

dit mina händer inte når

beskriv min framtid

när min tanke inte rår.

 

Lyft askan som brunnit

från minnets mörka vrå

lägg din sörjande ton

där mina steg inte kan gå.




Bunden vers (Rim) av Peter Kohlm VIP
Läst 206 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 18:26



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Kohlm
Peter Kohlm VIP