Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En småpervers man

en småpervers man uti Monäs
på sin strand har mycket vass och ogräs
som en skyddande häck
om han vill bada näck
så ingen kan se när han har ståfräs




Bunden vers (Limerick) av Tomas Karlsson VIP
Läst 263 gånger och applåderad av 10 personer
Publicerad 2018-07-19 20:15



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
bättre "vasst" skydd än inget alls. ;)
2018-07-19

  thyra
Fin knorr i den limericken :)
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP