Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En ny tid är med blommor funnen är början på den väg vi aldrig såg. (till dig, jag blev så rädd att du sågade dig i handen när jag gick förbi och ja, det var jag som lämnade brevet till dig om att jag arbetar hemma och att jag skriver på en saga om skator


Så de vill få bort mig, är jag så betydelsefull?

-Och nu är de här igen, fast jag flyttat och jag ser..

"Ser det gör ont att komma vidare
när knoppar på grenar brister,
så brista min själs mognad, att aldrig
är jag ensam mer, för blomman är min
sådd och livet min skörd, tills timmen
slår det magiska talet,
så är jag hos er, en dag, en timme och en natt."

-Undrar om det är sagan dom vill ha?

-Eller det riktiga, jag..

-Men det ser du väl, det är två snorungar som stalkar dig.

-Och jag som fantiserat om något, som att det var ett band.

"Glöm inte, man måste bli det man själv behöver."
___

Hm, vad hette det nu igen?

Ja, Bandvagnen och Ångbåten..

-Vad fan är det för något?

-Säkert inget trevligt.




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Catherine Brandt VIP
Läst 298 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-07-19 20:06



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Catherine Brandt
Catherine Brandt VIP