Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tiden är försvunnen

Tiden är försvunnen
Den kommer aldrig mer tillbaka
Du har åkt i väg
Är orolig att vi aldrig mer ska ses

Du är allt för mig
För några år sedan var det bara vi
Men allting förändras
Det gör även värdet på mig

Kärlek och hjärtan kan gå sönder
Det gör nog även jag




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 444 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 20:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream