Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till minne av Kalle ,en ung man som dog så tryggt för han hade sett korset.


Kalle

Andas skymning
Kaprifolens doft
starkare än någonsin
drar mej närmre
nära, nära
mitt eget hjärta ,mina minnen.
Så minns jag Kalle,
idag skulle han blivit tjugosex
en vuxen man
Finns det kaprifol i himlen?
Jag skulle gett honom en kaprifol
en doftande
Andas morgon




Fri vers av Annika J
Läst 372 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-19 21:19



Bookmark and Share


  Jaseph
En oerhört vacker dikt till Kalle. Visst finns det kaprifol i himlen!!
2018-10-02

  walborg
Så vackert och kärleksfullt att minnas Kalle så.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Annika J