Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Repris pga äntligen är resan bokad.


Kära Kreta -

 

 

  

det är dags nu,
beträda ditt blod
skava händerna mot din benstomme
lägga min heta panna vid bergens fötter

 

det är dags att
återupprätta din själ som besudlades
gång på gång 

 

och ja. jag ångrar allt.
precis allt
utom mina ensamma stunder
vid ditt hjärta

 

 

 

 

 

 




Fri vers (Fri form) av catharina.jerbo VIP
Läst 385 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-07-19 21:20



Bookmark and Share


  KYREUS of Sweden
Greece Delight
2021-06-07

  Eva Langrath VIP
Vackert hoppas du får en trevlig resa.
2018-07-21

  Jaseph
Ett väldigt enkelt/vackert/avskalat tilltal till Kreta. Samtidigt exakt. Endast två skiljetecken. Texten svävar och bär.
2018-07-21

    ej medlem längre
Mitt kära Thessaloniki brinner.
Hoppas du har en trevlig resa!
2018-07-19
  > Nästa text
< Föregående

catharina.jerbo
catharina.jerbo VIP