Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Livets alla sår

Livet har skapat många lögner.
Lögnen har skapat många problem .
Problemen har skapat mycket smärta.
Smärtan har skapat mycket ensamhet.

Sommarnatten har skapat mycket ångest.
Ångesten har skapat långa timmar.
Timmarna har skapat många funderingar.
Funderingarna har skapat mycket ensamhet.

Sanningen har varit tuff att gräva fram.
Det har alltid varit något i vägen.
Ensamhet och rädsla har hindrat
och det har skapat djupa sår.




Fri vers (Fri form) av Thestream
Läst 584 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-19 21:30



Bookmark and Share


  anits VIP
Fint skaldat och mycket tankeväckande!
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Thestream
Thestream