Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Till alla mina systrar som föll för mörkret men hittade ljuset.


Vi är inte ensamma.

Andas deras hopplöshet 
Blåser bort deras ångest 
Vet hur orden plågar
Känner deras smärta

Åkt i samma skräckkarusell
Vridit och vänt på min själ
Våndats precis som mina systrar
Stått i regn och gråtit

Jag minns allt 
Jag förlåter aldrig
Men jag går därifrån starkare än dig 
Jag går vidare med vingarna om mina systrar

Du kommer aldrig förgöra det som är oss
Din svärta kommer aldrig fördunkla våra färger
Sitt där med ditt ensamma kungarike
Men ingen är en kung utan lojaliteter 

Dina ord smetas ut i sörjan på marken
Avdunstar i havets dans
Du är inget
Det största straffet av allt

Ensam. 




Fri vers av Asfaltskrigare
Läst 253 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-19 21:42



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Asfaltskrigare
Asfaltskrigare