Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Hoppla

Närmar mig smärtan
som tungan mot hålet i tanden
försöker minnas hennes namn
söker det som läker eller dödar
hjärnan jagar kroppen
kroppen väntar på finalen

Hoppla!




Fri vers (Fri form) av Respons VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-20 03:02



Bookmark and Share


  Blomma-Stjärna VIP
oj, då - här var det skört!
men sista ordet hoppla
säger att det inte är kört!

<3
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Respons
Respons VIP