Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När allt stillnat

När allt stillnat runtom
finns bara den nakna sorgen kvar.

Rekonstruktionerna är redan avhandlade
- många gånger.

Om om om
Tänk tänk tänk
Såg du såg du såg du
Orden börjar ta slut.
Hur blir det nu?

En dag i taget...

Smärtan blir kvar
Smärtan och hjälplösheten
Smärtan och hjälplösheten över att
inte kunnat skydda,
inte kunnat förhindra,
inte kunnat förutse.

Smärtan över din hjälplöshet.
Smärtan över den din smärta.

När allt stillnat runtom
finns bara den nakna sorgen kvar.




Fri vers (Fri form) av PhanLieB
Läst 215 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-20 08:06



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Upprepandet fördjupar sorgen och
smärtan.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

PhanLieB
PhanLieB