Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Jag ser dig

Jag ser
Jag ser dig
Jag ser dig lite mer
Jag ser dig framträda
Med allt skarpare linjer
På mitt sinnes kanvas
Din mjuka huds konturer
Din värmes ständiga ljusa sken
Strålandes från ditt kämpande hjärta
Skuggad med din rädsla
Omringad av sprakande bubblor av spontanitet
Fyllda av omtanke för dina medpassagerare
På resan mot ett okänt mål
Jag ser dina fotspår på det förflutnas strand
Sköljas bort av tidvattnet
Och jag ser hur de har lett dig hit
In i mitt hjärta
Vila dina trötta fötter här
Så länge du behöver




Fri vers (Fri form) av Bakom ridån
Läst 355 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-20 14:04



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ibland ser andra vissa delar av mig. Previs som med dig. Vi ser det vi väljer att visa varandra. Jag vill se mer av dig. Och jag vill även visa dig mer av mig. Men det som är fördolt, ser ingen av oss. Det ser bara satan. Eller gud? Vem det nu är, som styr. Under tiden, kan vi försöka att ta kontrollen själva. Så länge det går. Sen när det inte går, ses vi två i nirvana land. Allt har sin tid. Din tid är nu.
2018-07-21

    ej medlem längre
Är för alltid ok? Underbar dikt. Du är tillbaks. Kram på dig.
2018-07-20
  > Nästa text
< Föregående

Bakom ridån