Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Mindre än större.


Platov.

Platov viskade nästan ljudlöst;
platovnisk kärlek är det största.

Inget är mindre, större, inget,
bara något av ingenting, du är
ett sandkorn, ett stoft, inget...




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 176 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-20 16:40



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje