Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

SOM KOMNA UR SAMMA JORD

 

Pojken på fotot

står i sommarsol

 

liten och naken

ängsligt leende

 

händerna bakom ryggen

nerbitna naglar syns inte

 

utanför och utsatt

ömhetstörstande

 

flickan på fotot

står i vårsol

 

liten i kappa och hatt

ängsligt leende

 

händerna bakom ryggen

nerbitna naglar syns inte

 

utanför och utsatt

ömhetstörstande

 

lika, som vore de

komna ur samma jord

 

möttes de i kärlek




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 269 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-07-23 18:13



Bookmark and Share


  Lars Hedlin
Berör fint!
2018-07-25

    ej medlem längre
Kärleken som spirar och växer genom samma grund. En rörande vacker bild!
2018-07-25

  Niliboy
Så fint, hoppas de får leva länge illsammans!
2018-07-24

  stig wikman
Underbart , Elisabeth.
KRAM Å APPLÅD.
2018-07-24

  Magdalena Eriksson VIP
som bokmärken fina med glitter

2018-07-23

  M.Eta
Rörande fin text!
2018-07-23

  Marita Ohlquist VIP
En starkt berörande text med ett underbart avslut!


2018-07-23

  Fulbergarn
vacker tanke
2018-07-23
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP