Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Vänta

Det känns som att mitt liv består av att vänta på svar
vänta och se när du ska svara
om någon svarar
om du har läst mina meddelanden
när du senast var aktiv på messenger
om du prioriterar mig
tänker på mig
och jag väntar och kan inte hitta något annat av värde
att fokusera på
fastnar igen
och ingenting hjälper




Fri vers (Fri form) av Ananas
Läst 235 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-07-20 18:04



Bookmark and Share


    Jim Friberg VIP
Det var så längesen jag gjorde något aktivt på den här sidan. Jag är glad att se att kvalitén fortfarande finns här.
2018-08-25
  > Nästa text
< Föregående

Ananas
Ananas