Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Jag är STOPPKOD. p. g. a. gammal pryl köper nytt dator! Vi ses och hörs vi när det blir lit svalare sommar -höst i Sverige.


Stoppkod system service exception!

STOPPKOD: system service exception!

mvh Diana.




Övriga genrer av Jeflea Norma, Diana. VIP
Läst 293 gånger
Publicerad 2018-07-20 19:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Jeflea Norma, Diana.
Jeflea Norma, Diana. VIP