Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

väntan

evigheten som du

lovat rinner sakta 

bort i

en annan tid till

en annan flod som

jag inte känner

anar bara doften

känner vittringen och

som ett varnat djur

inför faran

väntar jag med

ansiktet vänt mot vinden




Fri vers av dorotea VIP
Läst 394 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-20 22:07



Bookmark and Share


  Monica Lindgren
En ton av sorg och besvikelse, fint gestaltad!
2021-07-27
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP