Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Serier

jag läste mycket serier
som barn och ung

och fortfarande
läser jag med stor behållning

Kalle Anka, Kalle och Hobbe, Hagbard Handfaste,
Morrgan och Klös, Zits och sist men inte minst Arne Anka

jag anser att serier är en stor konstform
och inte alls skräpkultur som vissa tycker




Fri vers (Fri form) av Tomas Karlsson VIP
Läst 226 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-30 22:51



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Jajjemen, läser med stort nöje serietidningar fortfarande, nuvarande favorit är "Monty", tidigare i Larson! numera Serieparaden
2018-07-31
  > Nästa text
< Föregående

Tomas Karlsson
Tomas Karlsson VIP