Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Vet att jag ej all denna längtan kan försvara men tycker själv den är synnerligen lätt att såväl förstå som att kunna förklara ...


Min längtan efter dig ...

... blir vare sig
mindre
eller
går över
bara för att det är
Midsommartid

Ty idag är en 
alldeles speciell dag
då jag den dig
som är ämnad för mig
som allra mest behöver

för att jag ska kunna
dela den gemenskap
och känsla av glädje
som jag förväntas känna 
inom hela mitt väsen
just denna dag

Är väl medveten om
att jag är 
på tok för kräsen
men tror 
att det inom dig bor
en önskan
om att det är så jag ska  va

Ty när du en dag snart
kommer till mig
och jag äntligen 
får möjligheten till
att få dig att känna
hur mycket jag älskar dig

så kommer du att förstå
varför mitt hjärta och min själ
vägrat att kompromissa 
med det som kärleken hör till

Ty det är endast den dig
som är ämnad för mig
vilken kan vara
och så obevekligen är
den enda som finns för mig

och som jag kan hålla kär

Du fattas mig!

Ty jag saknar dig så innerligt
mycket mer idag 
än vad jag gjorde igår
om än det likväl ej är
lika mycket som jag
kommer att sakna dig imorgon

Ska ut och plocka mina
blomster sju
för att lägga dem
under min huvudkudde
så som traditionen
bjuder oss att så göra

För mig 
räcker dock ej 
längre blott
att få drömma om dig

Ty när jag vaknar
vill jag se och känna
dig så där alldeles
nära, nära tätt intill mig

och få älska med dig
innan du får äta 
en alldeles underbar frukost
tillsammans med mig

Så snälla söta rara
vackra underbara
kom och älska med mig

 

 

___________________________

Tillkom även denna i midsommartid och publicerades 
första gången i juni 2012

 




Övriga genrer (Drama/Dialog) av Peter Stjerngrim VIP
Läst 441 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-07-21 01:34



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Peter Stjerngrim
Peter Stjerngrim VIP