Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Det pågår en sommar

Det pågår en sommar.

En sommar med ständigt solsken,
då livet pendlar mellan morgonbad
och middag i trädgården.

En sommar då ett liv släckts,
och något nytt har inletts.

En sommar med rik gemenskap,
och ensamhet då solen stiger.

En sommar med stora tankar,
och futtigt praktiska frågor.
Som lyckligtvis måste lösas.

En sommar då Tiden vandrar varsamt nära.
Han stör mig inte,
men finns alltid där.





Fri vers av Eva Gafvelin Ramberg
Läst 240 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-21 06:40



Bookmark and Share


  Ciralina eller Annmari Nyzell VIP
Din bild av Tiden väcker tankar om Dali
och ur som mjuknar i processer.
2018-12-14

  Marita Ohlquist VIP
Berörande och tankeväckande text!
Bra skrivet.
2018-07-22

  BenGust VIP
Kontrastverkan genom antonymer.
din text
En pendling mellan ytterligheter.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Eva Gafvelin Ramberg
Eva Gafvelin Ramberg