Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Av den får jag inte nog...

Tänk att den kan
vika undan då och då
och inte alls synas till
fastän man så gärna vill
ha den med sig och runt omkring
och liksom sola sig glansen
att den finns
och en minns...
Men helt plötsligt
kan den dyka upp igen
det bubblar till inom en
det när något som vill ut
det är skrattet
glädjen är tillbaka!
Och ingenting kan väl
så gott som den smaka?
Det är ju bara att en ännu
större plats för den maka...









Fri vers (Fri form) av Ewa-Britt Nilson VIP
Läst 138 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-07-21 07:54



Bookmark and Share


  Palett
Bra text om det härliga skrattet !
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Ewa-Britt Nilson
Ewa-Britt Nilson VIP

Mina favoriter
Tillägnad Ewa-Britt