Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fönster/ porträtt

 

Så många vandringsteg dessa
vakna sovtimmar,
Tankarna får fart och spänst från svettiga
osovda sängvar




Fri vers av Yrre VIP
Läst 320 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-07-21 08:50



Bookmark and Share


  aol
Så djupt eftertänksamt skaldat,med fin känsla för livstimmar,
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Yrre
Yrre VIP