Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

för närvarande

för närvarande råder

dålig sikt och

risk för grundstötning

 

radion sänder larmrapporter

från Mellanöstern medan

bensinkriget fortsätter med

oförminskad intensitet

 

gatorna hyser de

oliktänkande men vi

seglar lugnt vidare

vi har flytväst




Fri vers av dorotea VIP
Läst 200 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-07-21 09:26



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Bra ämne att göra poesi på. Informativ och poetisk.
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

dorotea
dorotea VIP