Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Bleka skuggor

Morgonen återvänder
Sträcker sig skör
och skälvande
över kroppen

Kastar sina bleka skuggor
som segel
mot dagens vita ljus

Ännu dröjer
skymningens tröst




Fri vers (Fri form) av Lottie Ålhed VIP
Läst 211 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-07-21 10:10



Bookmark and Share


  Teresia Ridell
Trevande, lite vemodigt..med sensuell ton.. Riktigt innerligt berörande!
2018-07-21

  Viksten
Anmärknings fint skrivet
En härlig känsla i din dikt
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Lottie Ålhed
Lottie Ålhed VIP