Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Reflektioner om kärleken till sig själv som glöms bort


Egenkärlek

Jag är helt söndervissnad av mina år med dig

Står och ser mig i spegeln,
så trött och sliten
men också nertrampad och tillintetgjord

Jag förstod inte att ta hand om mig själv




Fri vers av dansamedvargar
Läst 349 gånger och applåderad av 19 personer
Publicerad 2018-07-21 11:10



Bookmark and Share


  morgonstjärna VIP
att glömma sig själv är en vanlig kvinnlig åkomma,
det är viktigt med egentid och drömmar.
kramar

2018-10-26

  Marita Ohlquist VIP
"Jag förstod inte att ta hand om mig själv"
Starkt berörande avslut på en bra och tankeväckande text!
2018-07-25

  Maria Sundelin VIP
Ibland ser man inte förrän efteråt vad som blev fel
Kramar
2018-07-22

  Blått Norrsken VIP
Viktig text om att aldrig glömma bort sig själv . Att älska sig själv först för att kunna älska en annan Individ på ett sunt sätt.
2018-07-21

    ej medlem längre
En underlåtenhets"synd" många lider sig igenom, aldrig att upprepas. Aldrig!
2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

dansamedvargar
dansamedvargar