Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Kvällens oro över tillståndet.


Natt utan sömn.

Natt utan sömn, grillarna fyrades på,
glasen fylldes, burkar snärtades upp,
skrikande barn, föräldrar i osämja,
varmt 32 c. Väntar på kvälls regn och
rogivande sömn. Industrisemestern
är här, men snart slut - tack och lov.




Fri vers (Fri form) av Johanne Rydgren Rilje
Läst 129 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-07-21 11:33



Bookmark and Share


  BenGust VIP
Tja, här vid norrbottenskusten har regnmoln visserligen börjat cirkulera, men inget mer ännu. Och sömn lider
vi till mans brist på, kan jag tänka.

2018-07-21
  > Nästa text
< Föregående

Johanne Rydgren Rilje
Johanne Rydgren Rilje